alle kategorier

Nyheder

Hjem> Nyheder

Hvordan forlænges levetiden af ​​diamantsavklinger?

Tid: 2023-02-23 Hits: 94

1. Kontroller savklingens fremføringshastighed

Når man starter en automatisk aluminiumsskæremaskine for første gang, overser nogle nybegyndere ofte reguleringen af ​​knivens fremføringshastighed. Savklingehastigheden er et meget nemt område at ignorere, men erfarne operatører vil justere klingehastigheden i henhold til den genstand, der skal skæres, efter at have startet den automatiske aluminiumsskæremaskine. Dette styrer ikke kun knivens hastighed effektivt for at sikre en saveeffekt, det får også savklingen til at arbejde og forhindrer unødvendigt slid. Derfor skal fremføringshastigheden kontrolleres korrekt efter start af aluminiumsskæremaskinen.

2. Forberedelse til smøring

Savklingeslid kan ikke forhindres, men du kan tage nogle skridt for at reducere savklingeslid på arbejdspladsen. Tidligere brugte nogle virksomheder paraffin på grund af forsinkelsen i teknologien til at smøre savklinger. I takt med at teknologien har udviklet sig, er der udviklet kølemidler til savklinger. Brugen af ​​kølemidler har en kvalitativ effekt på at reducere slid under savning og på savningseffektiviteten.

3. Efterslibning af savklinge

Hvis slid og rivning af diamantklinger ikke garanterer skæreeffekten, beslutter mange virksomheder at opgive muligheden for at købe nye klinger direkte og ignorerer slibning af klinger, fordi diamantklinger kan repareres 8-10 gange ved at slibe, hvilket sparer mange omkostninger for virksomhederne. Efterslibning af klingen har den positive effekt, at den forlænger klingens levetid og reducerer virksomhedens indkøbsomkostninger. Kassér derfor ikke diamantsavklinger, bare fordi de er slidte. Hvis de skærpes igen, kan de genbruges.

4. Styr savklingens hastighed

Savklingen og råmaterialet vil producere enorm friktion, og klingens hastighed høj og lav vil påvirke størrelsen af ​​friktionen mellem klingen og råmaterialet. Derfor har vi ud fra de forskellige savmaterialer set, at savklingen bruger diamant, mere diamant til at styre savklingetandens hastighed. Generelt er diamantklingen på savkroppen markeret som værende i stand til at modstå sin egen høje hastighed. I selve bearbejdningsforbindelsen skal du omhyggeligt observere savlegemets dataparametre for at vælge den passende savhastighed for at forlænge diamantbladets levetid, hvilket vil have en dybtgående effekt.


forrige tilbage til nyhederTilbage til nyheder Næste