alle kategorier

Nyheder

Hjem> Nyheder

Hvordan bruger man diamantsavklinger korrekt?

Tid: 2023-02-23 Hits: 85

1. Fordrejningstid: Efter udskiftning af savklingen med en ny, kræves der en fordrejning på 2-5 minutter før brug for at lade savbordet komme i arbejdstilstand før skæring.

2. Før du skærer, skal du kontrollere, om brugen af ​​savklingen stemmer overens med det materiale, der skal skæres. Brugen af ​​diamantsavklinger er opdelt i i alt 6 kategorier, nemlig granitsavklinger, marmorsavklinger, kvartsstensavklinger, mikrokrystallinske stensavklinger, kunststensavklinger og de nuværende stenpladesavklinger. Før køb bør være klart skærende materiale materiale, hårdhed, slibeevne, osv., den bedste skæreobjekt testrapport, så mere bekvemt Lin Xing personale til dit tilbud, og for en bred vifte af stenskæring situation for at matche den relevante savklinge produkter. Hvis kunden har specifikke skærekrav, kan du selvfølgelig også fremsætte.

3. skære materiale, skal forsigtigt vil være normal drift af savklingen skåret ind i materialet, forbyde kraften af ​​stærkt tryk hårdt skub. Fremføringshastigheden for en diamantsavklinge med et nyt udskiftningshoved bør kontrolleres til omkring 30%-40% af den faktiske fremføringshastighed.

4. forbyde pludselig vending, vending vil føre til tabte tænder, forekomsten af ​​fare.

5. Hør unormal lyd, se unormal rystelse og ujævn skæreflade under brug. Stop arbejdet med det samme, find årsagen til unormaliteten og udskift savklingen.

6. Når du skærer, må du ikke stoppe savklingen pludseligt midt på den genstand, der skal skæres. Stop i midten af ​​det afskårne materiale vil få savtænderne til at falde af og savklingen deformeres.

7, Efter skæring skal du tørre antirustolien i tide. For at forhindre savklingen i at ruste.

8. Hvis tænderne på saven ikke er skarpe, skal du tage dem med til en producents slibebutik eller en butik med slibeteknologi. Ellers vil den oprindelige vinkel på savtænderne blive beskadiget, hvilket påvirker skærenøjagtigheden og forkorter savklingens levetid.


forrige tilbage til nyhederTilbage til nyheder Næste