alle kategorier

Nyheder

Hjem> Nyheder

Hvad er forholdsreglerne ved brug af diamantsavklinger?

Tid: 2023-02-23 Hits: 76

1. Ved placering af savklinger i stenfabrikker vil mange fabrikker placere savklingerne direkte på gulvet. Dette er ikke en god praksis. Den korrekte praksis er at hænge diamantsavklingen lodret på en tør hylde og undgå våde steder. Placer aldrig diamantsavklingen fladt på gulvet eller på en hylde, flad placering vil føre til deformering af legeringssavklingen og også medføre risiko for, at klingen falder af under skæring. Den nederste side af savklingen er ikke befordrende for skæring, da det vil have en alvorlig indvirkning på klingehovedet, som er i kontakt med jorden.

2. Når du bruger, skal du ikke overskride den angivne hastighed, jo højere linjehastighed, ved skæring af hårdhed eller slibende sten, vil der være et fald i skarpheden, skærehovedet er lig med slibesituationen. Og hvis kunden køber de almindelige savklingeprodukter fra Linxing-firmaet, er ikke mere end 260 omdr./min. bedre, for høj hastighed vil producere en enorm amplitude og have højere krav til savbladets substratmateriale, hvis du har brug for højere hastighed diamantsavklinge, kontakt os venligst for tilpasning.

3. Diamantsavklinge i normal skærebrugsproces, skal operatøren medbringe beskyttelsesskjold, handsker, hjelm, arbejdsbeskyttelsessko, beskyttelsesbriller og andet beskyttelsesudstyr. Er der meget støv, er en maske også et must.

4. I installationen af ​​diamant savklinge, skal først bekræfte udførelsen af ​​skæremaskineriet, brug, læs først instruktionerne til maskinen, for ikke at installere den forkerte, forårsage ulykker. Specielt for installation af savklingen denne del af operationen, følg omhyggeligt betjeningsvejledningen i overensstemmelse med standarderne og procedurerne for installation.

5. Når du installerer diamantsavklingen, skal du først kontrollere, om savklingen er revnet, forvrænget, fladtrykt, mistede tænder og andre fænomener, før du installerer den. Hvis ovenstående situation opstår, bedes du kontakte os i tide. Fortsæt ikke med at installere og bruge produktet med problemer for at undgå at forårsage store skæreproblemer.

6. Diamantsavklingens tænder er meget hårde og skarpe, forhindrer kollision, falder til jorden, skal holdes let og placeres let. Ved flytning anbefales det at bevæge sig lodret. Hvis savklingen er af medium diameter, er det mere sikkert at holde den indvendige kontrol med den ene hånd og holde bunden med den anden. Ved store savklinger er det også tilrådeligt at bevæge sig lodret ved hjælp af et reb rundt om boringen, når man bevæger sig med en kørekran.

Efter montering af savklingen skal du sikre dig, at hullet er godt fastgjort til savbordets flange. Hvis der er en skive, skal pakningen monteres; skub derefter forsigtigt savklingen med hånden for at sikre, at klingen ikke slingrer excentrisk under rotation. Hvis du ikke er sikker på, om savklingen ryster, kan du starte maskinen i en prøveperiode for at sikre dig, at maskinen og savklingen kører normalt, inden du sætter stenen i.

8. Skæreretningen angivet af pilen på legeringssavklingen skal være på linje med savbordets rotationsretning. Det er strengt forbudt at installere den modsatte retning, den forkerte retning vil føre til tabte tænder eller endnu mere alvorlige skæreulykker. Hovedsageligt fordi savklingehovedet i fabrikken på den åbne kant, hvis den modsatte skæreretning, den udsatte diamant er ikke kun ikke let at skære stenen, men let at bryde, hvilket resulterer i manglen på udsatte dele, skærepladsen er utilstrækkelig at skære stenen ikke kan bevæge sig eller savklinge forvrængning og andre situationer.


forrige tilbage til nyhederTilbage til nyheder Næste